Specials

Regenwater beheren in stallen, bij u thuis en tijdelijke oplossingen

(Achter)tuin, garagedak, daken of stallen voor dieren: (regen)water opslag dient vele doelen. New Urban Standard werkt samen met partijen zoals Rainup en ID Agro om zo gepaste oplossingen te vinden waarmee mens- en dierenwelzijn wordt verbeterd. Regenwater is waardevol; laten we het ook zo behandelen. 

Regenwater beheren; op en rondom jouw huis

water en groen: zorgeloos tuinieren 

Als schoon regenwater uitermate geschikt is om de tuin mee te bewateren, waarom wordt regenwater dan al jaren afgevoerd naar het riool en niet opgeslagen, zodat het kan worden ingezet wanneer het groen in uw tuin daarom vraagt? Dat dacht the goodd company ook. Zij lanceert haar eerste collectie voor waterbeheer op en rondom uw huis. Van tuinen met groen en terrassen, tot schuurtjes, carports en borders: maak kennis met Rainup en geef water een plek bij u thuis.

Onze partner voor de particuliere markt

WAter beheren op en rondom uw huis

Hemelwater afkoppelen en opslaan voor andere doeleinden zoals het bewateren van uw planten, het koelen van kunstgras of het juist vertraagd laten infiltreren in de grond. Ook thuis kunnen we veel doen om de omgeving aangenamer te maken voor de mensen en dieren die er wonen. Regenwater is waardevol en zo moeten we het ook behandelen. Wij nodigen u uit een kijkje te nemen bij de oplossingen die Rainup hiervoor heeft bedacht.

Bouwen met (regen)water; leuk en goed voor uw omgeving!

Neem contact op 

Waterbeheer op en rondom uw huis: door en voor mensen